Col·laboració docent amb el CSD. La biblioteca de Barcelona, una opció “site specific” per a l’alumnat de l’IT

//Col·laboració docent amb el CSD. La biblioteca de Barcelona, una opció “site specific” per a l’alumnat de l’IT

Avui l'Alfons Pozo, alumne del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre, ha realitzat un exercici de "site specific" per a l'assignatura de "Composició I" a les escales de la paret de vidre de la nostra biblioteca de Barcelona.Els seus companys de classe i les seves tutores Anna Rubirola i Laura Vilar i el personal i els nostres usuaris que en aquest moment estaven a la biblioteca l'hem pogut gaudir.Encantats que els espais de la biblioteca tinguin aquest altres usos tan artístics i creatius, i de poder col·laborar amb les diferents escoles de l'IT!!!!

Publicada por MAE – Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques en Jueves, 22 de noviembre de 2018

Aquest 22 de novembre Alfons Pozo, alumne del Conservatori Superior de Dansa  (CSD) de l’Institut del Teatre, ha realitzat un exercici de “site specific” per a l’assignatura de “Composició I” a les escales de la paret de vidre de la nostra biblioteca de Barcelona.

Els seus companys de classe i les seves tutores Anna Rubirola i Laura Vilar i el personal i els nostres usuaris que en aquest moment estaven a la biblioteca l’hem pogut gaudir.

Encantats que els espais de la biblioteca tinguin aquest altres usos tan artístics i creatius, i de poder col·laborar amb les diferents escoles de l’IT!!!!

By | 2019-01-25T11:55:40+00:00 dimarts, novembre 27, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , , |Comentaris tancats a Col·laboració docent amb el CSD. La biblioteca de Barcelona, una opció “site specific” per a l’alumnat de l’IT