Guies i directoris de dansa

//Guies i directoris de dansa
Link Mapa del patrimonio de la danza en España
Directori del Centro de Documentación de Música y Dansa de l’INAEM que aplega 110 registres d ‘arxius, biblioteques, centres de documentació i museus que en els seus fons tenen documents i peces relacionades amb la dansa. S’inclouen col·leccions i fons personals de ballarins i coreògrafs, alguns depositats en grans biblioteques patrimonials, però també alguns arxius amb documents singulars importants. Inclou tot tipus de dansa: des de documents de notacions i descripcions de danses cortesanes dels segles XVI i XVII, fins els relatius a la dansa acadèmica, inclosa la contemporània, la de tradició oral, la ritual, el flamenc i la dansa espanyola.
Idioma: castellà
  Link   balletcompanies.com
Directori d’enllaços ordenat per països, d’àmbit internacional, de més de 3.000 companyies, a la seva pàgina principal. A l’apartat de notícies es pot accedir als enllaços de coreògrafs i coreogràfes i ballarins i ballarines, ballarines de dansa clàssica, dansa i tecnologia, llibres, música, festivals, directoris, notació de dansa, revistes, ensenyament, fòrums i audicions.
Idioma: anglès
By | 2017-03-13T13:53:30+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Guies i directoris de dansa