Portals i webs de recursos de dansa

//Portals i webs de recursos de dansa
  Link   danZa.es
Portal de dansa de l’INAEM (Ministerio de Cultura d’Espanya), on es divulguen les activitats referents a la dansa a Espanya.
Idioma: castellà
  Link   Musicadanza.es
Web del Centro de Documentación de Música y Danza de l’INAEM (Govern d’Espanya). L’apartat de dansa s’organitza en Recursos de dansa (base de dades d’àmbit estatal on es poden cercar companyies estables, grups folklòrics, tallers, centres coreogràfics, etc.; entitats de gestió com associacions, fundacions, productores, distribuïdores, etc.; entitats d’investigació (centres de documentació, museus, biblioteques amb fons de dansa, etc.), entitats d’ensenyament (conservatoris professionales i superiors, escoles municipals, acadèmies, centres de dansa autoritzats, departaments universitaris, etc.); comerç (empreses de lloguer o venda vestuario, escenografia, fotografia, equips de llums, so, etc.); espacis escènics (teatres, auditoris, sales alternatives, espacis no convencionals, etc.); activitat (cursos, concursos, festivales, ciclos, etc.) i revistes especialitzades) ; Estrenes coreogràfiques ; Programacions ; Videoteca ; Índex de professionals ; Documentació gràfica.
Idioma: castellà
  Link   CyberDance : ballet on the net – since 1995
Base de dades amb milers de recursos i enllaços web de dansa clàssica i contemporània d’abast internacional creats des de 1995.
Idioma: anglès
  Link   eter.com danz@
Portal sobre el món de la dansa a Espanya. Amb una secció de revista (amb cartellera, articles, premsa, esdeveniments, enllaços, etc.) ; una de fotografies ; una de feina amb informació d’audicions, bossa de treball ; una d’aprendre amb informació de cursets i escoles ; una d’aparador amb informació sobre revistes, vídeos, llibres, música, ofertes-promocions, compra-venda; i un butlletí.
Idioma: castellà
  Link   Danzaria
Portal de la dansa en castellà realitzat per l’Asociación Cultural Danzaria de Madrid. Amb apartats de difusió (butlletí, cartellera, audicions, feina i taulell d’anuncis), de lectures (amb interessants accessos a documents sobre la dansa) i directori. També hi ha un espai dedicat a la seva escola (Kainos), un espai dedicat als balls de saló i un espai de revista.
Idioma: castellà
  Link   Barcelona dance
Portal de dansa fet des de Barcelona amb l’objectiu de promocionar la dansa i els ballarins. Amb apartats dedicats a: estils de dansa, botigues i serveis, escoles, zona urbana, cursos, esdeveniments, etc. Amb una zona professional amb ofertes de treball, beques i càstings i audicions.
Idioma: castellà
  Link   liquidMaps: Arts en Moviment. Dansa en Catalunya (1966_2012)
Web creada per LiquidDocs a partir de la mostra “Arts en moviment. Dansa en Catalunya (1966_2012)” del Centre d’Art Santa Mònica, amb un mapa-arxiu de la dansa a Catalunya. S’estructura en orígens, companyies, centres, creadors, col·lectius, plataformes i festivals, i aquestes entrades poden incorporar fotografies, vídeos, textos i enllaços web. Permet filtrar alfabèticament i cronològica.
Idioma: català i castellà
By | 2019-09-02T14:41:32+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Portals i webs de recursos de dansa