Publicacions amb fons del MAE

//Publicacions amb fons del MAE

Aquest mes ens han arribat aquestes publicacions que reprodueixen fons del MAE:

 

1917 : Picasso a BarcelonaFundació Museu Picasso, 2017. Catàleg de l’exposició que es pot veure al Museu Picasso fins el 28 gener 2018.

 

Inclou reproduccions de programes i cartells de Ballets russes i fotografies de Blanquita Suárez del fons del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques. Vegeu les imatges a la notícia sobre el préstec de les peces.

 

Història del paral·lel : memòries d’un home de carrer / Rossend Llurba ; edició d’Albert Arribas ; presentacions de Xavier Albertí i Enric H. March. Barcelona: Teatre Nacional de Catalunya, Comanegra, Ajuntament de Barcelona, 2017.

Es reprodueixen 11 imatges del fons del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) relacionades amb el mim Enric Adams, la ballarina Antonia Mercé “La Argentina”, Família Onofri i Teatre Condal.

 

Els clàssics i la llengua literària / edició a cura de Montserrat Jufresa. Barcelona: Societat Catalana d’Estudis Clàssics. Institut d’Estudis Catalans, 2017.

 

Reproducció  a la coberta del manuscrit 83493  Catalana musa ab que canta la lira de Apollo, de Francesc Fontanella.

 

 

By | 2017-12-18T08:55:59+00:00 dilluns, desembre 18, 2017|Categories: Notícies|Tags: , |Comentaris tancats a Publicacions amb fons del MAE