Nova exposició al vestíbul de l’Institut del Teatre

//Nova exposició al vestíbul de l’Institut del Teatre

Aquest proper dijous 12 de maig a les 18h inaugurem una nova exposició que commemora els 20 anys de l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic/Conservatori Professional de Dansa EESA/CPD, escola que permet als estudiants cursar el sis cursos del grau professional de dansa junt amb l’ESO i el batxillerat. De fet, el Conservatori Professional de Dansa va ser el primer centre de l’Estat espanyol a implantar aquests estudis integrats en el curs 2000-2001.

L’exposició El repte d’una escola integrada : passat, present i futur. 20 anys  es podrà visitar fins el 16 d’octubre de 2022. Aplega diferents panells informatius que inclouen prop d’un centenar de fotografies i altres documents, així com materials audiovisuals, a través dels quals es pot seguir la trajectòria i evolució de l’escola, des de la creació l’any 1944 de la primera secció de dansa a l’Institut del Teatre.

La inauguració de l’exposició comptarà amb les intervencions de Sílvia Ferrando, directora general de l’Institut del Teatre; Ester Vendrell, comissària de l’exposició i Marina Escoda, directora del Conservatori Professional de Dansa.

By | 2022-05-10T20:03:57+00:00 dimarts, maig 10, 2022|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Nova exposició al vestíbul de l’Institut del Teatre