Setmana LGTBIQ+ 2022

//Setmana LGTBIQ+ 2022

Del 20 al 28 de juny organitzem la Setmana LGTBIQ+ al MAE, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que se celebra el 28 de juny.

Durant aquesta setmana trobareu a la biblioteca de Barcelona una mostra de textos teatrals d’aquesta temàtica,  seleccionats a partir de la base de dades Dramatúrgia Catalana Contemporània, que ja compta amb 73 textos teatrals sobre la temàtica LGTBIQ+.

Enguany la mostra la dediquem a la visibilització lèsbica.  En aquest sentit, s’han triat 19 documents bibliogràfics de fons del MAE, amb títols de Marta Buchaca, Narcís Comadira, Daniela Feixas o Toni Cabré, entre d’altres, a partir de 19 documents bibliogràfics que tenim als nostres fons, fent-ho coincidir amb la campanya dels organitzadors de la Pride Barcelona, usant també a les xarxes el hashtag #Bollomami.

Al nostre catàleg bibliogràfic i audiovisual en línia Biblioescènic trobareu molta més  bibliografia sobre la temàtica LGTBIQ+ en relació a les arts escèniques i la dramatúrgia.

Cada dia de la setmana, a les nostres xarxes socials,  us descobrirem una imatge d’un document d’arxiu o de museu descrit  a Escena Digital. Seguiu-nos a les xarxes per descobrir-ho!!!!

 

 

By | 2022-06-20T12:09:21+00:00 divendres, juny 17, 2022|Categories: Notícies|Tags: , |Comentaris tancats a Setmana LGTBIQ+ 2022