Loading...
Exposicions 2022-05-10T20:05:57+00:00

Visita les nostres exposicions

El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques disposa de dos espais (La Sala i El Vestíbul) on mostra tant exposicions pròpies com, en ocasions, d’entitats col·laboradores. Què és el que s’hi pot veure ara?

La Sala

La Memòria de les Arts Efímeres

Exposició permanent

De dl a dv, de 9h a 20 h, i caps de setmana  coincidint amb els horaris de t

MemArtsEfi

aquilla i funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi

Entrada gratuïta

Entra

La Sala

Isidre Prunés. L’escenògraf és l’estrella

Del 21 de febrer al 30 de juny de 2022

Cartell Instal·lació

De dl a dv, de 9h a 20 h, i caps de setmana  coincidint amb els horaris de taquilla i funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi

Entrada gratuïta

Entra

Vestíbul

El repte d’una escola integrada

 Inauguració 12 de maig a les 18h. Del 13 de maig al 16 d’octubre de 2022

Cartell de l'exposició El repte d'una escola integrada, Vestíbul de l'Institut del Teatre, 12 maig a 16 octubre 2022

De dl a dv, de 9h a 20 h, i caps de setmana  coincidint amb els horaris de taquilla i funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi

Entrada gratuïta

Entra

En línia

Montserrat Caballé i la indumentària operística del Museu de les Arts Escèniques

Exposició virtual Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE

Vestits en 3D

Virtual

Entra

Visites guiades

Les visites guiades a l’exposició La Memòria de les Arts Efímeres amb accés inclòs a la reserva permeten  gaudir d’un petit tast del que serà el futur Museu de les Arts Escèniques!

L’exposició es presenta com  un viatge en el temps que abasta més d’un segle de teatre i dansa a Catalunya i que ens parla dels escenògrafs, figurinistes, ballarins, dramaturgs, actors, titellaires, etc. El teatre és un art efímer i la connexió amb el seu moment històric es fa evident en els telons de fons, el vestuari, les maquetes, els textos, etc. Les visites guiades permeten aprofundir en aquest viatge i conèixer la tasca de conservació, documentació i difusió que fa gairebé cent anys que es porta a terme des de l’Institut del Teatre gràcies a l’accés a la reserva del Museu.

Preus 

S’organitzen visites guiades per grups de mínim 10 persones. El cost pel grup de 10 és de 45,4€, segons l’Ordenança fiscal i taxes i preus públics de l’organisme autònom de l’Institut del Teatre. Descomptes del 50% per titulars del Carnet Jove, jubilats, aturats, estudiants, membres d’associacions teatrals i culturals o del Tiquet3 o del Club Tr3sC.

Reserves

Poseu-vos en contacte amb mae.it@institutdelteatre.cat.

Vols acollir les nostres exposicions?

El MAE presta les seves exposicions itinerants a altres entitats que vulguin acollir-les i presentar-les. Descobreix quines són!

Les exposicions itinerants són exposicions de petit format elaborades a partir de reproduccions del fons del MAE.

Consten de plafons enrotllables o bé de làmines emmarcades. En tots els casos són de fàcil muntatge i transport. L’entitat sol·licitant és la responsable de recollir i retornar l’exposició itinerant a l’Institut del Teatre.

Poden sol·licitar les exposicions itinerants espais escènics, centres cívics, biblioteques i equipaments culturals de titularitat pública en general, així com associacions i entitats del tercer sector, sempre i quan l’ús que en facin sigui sense ànim de lucre. En tots els casos, l’espai on s’instal·li l’exposició ha de ser obert i accessible al públic general.

El període de temps mínim de préstec és de 15 dies, amb un màxim de 30 dies en el mateix espai. No és possible sol·licitar més d’una exposició simultàniament.

Per sol·licitar les exposicions cal enviar el formulari adjunt a Ferran Adelantado .

Exposicions anteriors

En els darrers anys el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) ha donat un important impuls a la seva activitat expositiva. En aquesta secció trobareu la relació de les exposicions actuals, itinerants i en línia del MAE