Catalegs 2021-07-28T10:11:11+00:00

Escena Digital

Les nostres col·leccions d’arxiu (cartells, fotografies, documentació i programes) i museu (figurinisme, escenografia, indumentària, titelles, objectes, art). Més de 116.000 registres amb més del 60% digitalitzat.

consulta

Biblioescènic

El catàleg del fons bibliogràfic i audiovisual ofereix informació de més de 131.000 registres.

Mensualment s’elabora un butlletí de novetats. Consulteu-lo aquí.
consulta

Hemeroteca Digital

Les notícies publicades a la premsa sobre les arts escèniques a Catalunya. Més de 71.000 articles i dossiers.

consulta

Base de Dades d’Espectacles

Informació sobre més de 16.000 espectacles, principalment representats a Catalunya, dels darrers 40 anys. També amb els espectacles dels fons d’arxiu i museu del segle XIX i XX.

consulta

RedIT, Reservori Digital de l’Institut del Teatre

Dipòsit digital en accés obert de les publicacions de l’Institut del Teatre i de la producció docent i de recerca de la seva comunitat acadèmica. Amb més de 600 documents.

consulta

AAAEC, Arxiu Audiovisual de les Arts Escèniques de Catalunya

Dipòsit digital que preserva  i difon els audiovisuals d’arts escèniques a Catalunya, donant suport a la recerca i docència en àmbits acadèmics de l’Institut del Teatre. Més de 1.800 documents.

consulta

International Bibliography of Theatre & Dance (IBTD)

Base de dades d’àmbit internacional amb uns 1,1 milions de resum d’articles de revistes i llibres publicats a 126 països. Accés al  text complet de més de 560 títols. Només accessible des de la xarxa de l’Institut del Teatre.
Per més informació sobre el seu ús feu clic aquí.

consulta

Dramatúrgia Catalana Contemporània (DCC)

Base de dades amb informació detallada, i fins i tot d’algunes el text complet, d’obres dramàtiques escrites en català, independentment del lloc on hagin estat escrites o de la nacionalitat dels seus autors.  Més de 1700 obres.

consulta

Teatre Auri

Portal dins de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes que ofereix una selecció d’obres del segle XVI i XVII completament digitalitzades. Més de 100 obres.

consulta

Selecció de recursos web

Selecció de més de 220 recursos d’informació accessibles a Internet relacionats amb la diversitat de camps temàtics i de recerca de les arts escèniques.

consulta

Guies i dossiers temàtics

Les guies temàtiques donen accés a la documentació  d’una temàtica en els diferents recursos del MAE.

Els dossiers temàtics estan dedicats a un personatge o fet destacat, amb les dades més rellevants i amb tots els documents que conservem al MAE  fins l’elaboració del dossier.

consulta