Col·leccions Singulars 2017-05-05T13:01:18+00:00

Project Description

Col·leccions singulars

Les col·leccions singulars reuneixen fons personals, fons institucionals i col·leccions especials que mereixen una referència destacada.

Els fons personals són fons amb documentació molt diversa que responen a la trajectòria professional d’una persona. Els fons institucionals responen a arxius de  teatres, companyies i festivals d’arts escèniques. En  les dues tipologies predominen  la correspondència,  les notícies de premsa, les fotografies, els programes de mà i la documentació administrativa.

A les col·leccions especials hi ha arxius o col·leccions que, per la seva tipologia, origen i  valor, representen un conjunt especial de documents que mereix una comunicació i difusió específica, per exemple la col·lecció de castanyoles de José de Udaeta,  la col·lecció de targetes postals de Masó Majó, la col·lecció d’indumentària de Victòria dels Àngels o l’arxiu fotogràfic teatral de  Colita.

Fons Personals i Institucionals

  • Es pot demanar obra original del fons d’arxiu per una exposició?
    El MAE, com tots els museus, presta les seves obres sempre i quan es compleixin un seguit de requisits que garanteixin la seguretat i la preservació de les peces. Per sol·licitar el préstec d’una obra original adreça’t a la conservadora.