Portals i webs de recursos d’arts escèniques i teatre

//Portals i webs de recursos d’arts escèniques i teatre
  Link   A brief guide to internet resources in theatre and performances studies
Guia de recursos web sobre les arts escèniques, elaborada per Ken McCoy, professor de la Stetson University de Florida (EUA).
Idioma: anglès
  Link   Artes escénicas y música
Portal del Ministerio de Cultura d’Espanya dedicat al teatre, la dansa, la música i el circ, on s’accedeix a tots els recursos i línies de gestió, a més d’informacions sobre altres administracions.
Idioma: castellà
  Link   Artezblai: el periódico de las artes escénicas
Portal dedicat a les arts escèniques a Espanya. Dóna accés a la revista Artez i a la llibreria Yorick, especialitzada en teatre. Amb un butlletí electrònic i apartats de notícies, estrenes, festivals, programacions i gires, entrevistes, opinió, temes, i un ampli llistat temàtic d’enllaços d’àmbit nacional i internacional.
Idioma: castellà, alguns articles en basc
  Link   IETM : international network for contemporary performing arts
Xarxa internacional de les arts escèniques, creada l’any 1981, que té com a objectiu estimular la qualitat i el desenvolupament, dins el context de l’entorn global, de les arts escèniques contemporànies, facilitant la comunicació, el treball associatiu i de xarxa i l’intercanvi dinàmic d’informació i d’experiències als professionals. Organitza reunions presencials i virtuals, i dóna accés als webs dels seus membres.
Idioma: anglès
  Link   festivales.com : musica, teatro, cine, arte multimedia, circo, danza, video
Portal de festivals d’àmbit espanyol i hispanoamericà, amb butlletí electrònic setmanal, foro de professionals i directori de mànagers, empreses, artistes i grups. Amb un cercador pels festivals d’Espanya que permet buscar pel nom, província, temàtica, data i mapa (consulta per comunitats autònomes); i un altre per Latinoamèrica que permet la cerca per països.
Idioma: castellà
  Link   The WWW Virtual Library Theatre and Drama
Base de dades d’enllaços web a pàgines web, documents en línia, llibres, etc. d’abast internacional. S’actualitza de forma cooperativa. Permet afegir enllaços, editar-los i cercar-los.
Idioma: anglès
  Link   Prestatge virtual de les arts escèniques de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Portal de la Biblioteca Virtual del web de Biblioteques de la Diputació de Barcelona que ofereix una selecció de recursos sobre les diferents disciplines (teatre, circ, òpera, dansa…) adreçats al públic interessat en aquestes arts però també als futurs professionals. Recull un ampli ventall de recursos (recomanacions literàries, notícies, selecció de webs, aplicacions per a mòbils…) relacionats amb el món de l’espectacle. S’hi poden trobar, entre altres, les biblioteques amb un fons especial dedicat a alguna de les arts escèniques, un recull dels principals festivals, centres d’ensenyament d’arts escèniques i, també, una selecció de webs per animar els nens i nenes a apropar-se a aquestes arts.
Idioma: català
  Link   Observatori de les arts escèniques aplicades
Portal de l’Institut del Teatre en col·laboració amb el British Council, ConArte Internacional i La Fira Internacional de Teatre Integratiu (FITI), que té per objectiu reunir, sistematitzar, desenvolupar i difondre el coneixement disponible, a Catalunya, a l’estat Espanyol i a nivell internacional, en relació amb l’aplicació de les arts en els àmbits de l’acció comunitària, l’educació i la salut a més de contribuir a l’articulació de les entitats, institucions i persones que treballen en aquests àmbits. Amb apartats dedicats a l’actualitat, la documentació i recerca, la formació, finançament, enllaços web.
Idioma: català, castellà i anglès
By | 2017-03-13T13:53:35+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Portals i webs de recursos d’arts escèniques i teatre