Contacte

/Contacte
Contacte 2018-11-16T09:37:16+00:00

Adjunta

Informació sobre protecció de dades de caràcter personal:

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades pel Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l’Institut del Teatre, Organisme Autònom de la Diputació de Barcelona, amb l'única finalitat de donar resposta i/o atendre la vostra petició, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de l’Institut del Teatre.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona i presencialment o per correu postal al Registre General de la Diputació de Barcelona.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades delegatprotecdades@diba.cat, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.