Darrera coedició de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE

//Darrera coedició de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE

La darrera coedició de l’Institut del Teatre amb l’editorial Comanegra ja està disponible a les biblioteques del MAE.

Es tracta d’una selecció de textos dramàtics contemporanis alemanys per a joves, que s’edita amb el títol Dramatúrgia alemanya contemporània : teatre jove i que és el número 4 de la col·lecció Dramaticles. Antologies dramàtiques.

Està format pels següents textos:  Qüestió d’honor / Lutz Hübner ; traducció: Eduard Bartoll — Els boscos millors / Martin Baltscheit ; traducció: Maria Pous — Cap endins / Anja Hilling ; traducció: Albert Tola — El regne animal / Jakob Nolte/Michel Decar ; traducció: Jordi Auseller i Roquet — Apunts sobre teatre per a joves / Lutz Hübner ; traducció: Eduard Bartoll — Discurs per a la distinció del Premi dels autors 2016 / Lutz Hübner ; traducció: Eduard Bartoll.

Més informació sobre aquest llibre al web de l’Institut del teatre.

El llibre es presentarà el dia 15 d’octubre a les 18h a la sala Plató de l’Institut del Teatre i comptarà amb una lectura dramatitzada de l’obra Qüestió d’honor , de Lutz Hübner, inclosa dins el volum, a càrrec dels alumnes d’interpretació de l’Institut del Teatre i amb direcció del graduat de direcció i dramatúrgia Antonio Morcillo. També es mantindrà una conversa amb l’autor conduïda per Jordi Auseller, editor del volum. Aquesta presentació s’emmarca dins el Festival de teatre jove RBLS. Més informació sobre aquesta presentació al web de l’Institut del Teatre.

Vegeu la seva disponibilitat al catàleg en línia Biblioescènic.

By | 2020-06-10T12:14:12+00:00 divendres, octubre 5, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , , , |Comentaris tancats a Darrera coedició de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE