Darreres publicacions de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE

//Darreres publicacions de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE

Les darreres publicacions de l’Institut del Teatre coeditades amb l’editorial Comanegra a la col·lecció Dramaticles ja es poden consultar a les biblioteques del MAE.

Un tret al cap, de Pau Miró. Coedició de l'Institut del Teatre amb editorial Comanegra al núm. 12 de la col·lecció Dramaticles. Dramatúrgia contemporània, setembre de 2018.Un Tret al cap / Pau Miró ; pròleg de Mònica Terribas ; epíleg d’Enrico Ianniello.

Editat per l’Institut del Teatre i Comanegra, el setembre de 2018, a número 12 de la  col·lecció Dramaticles. Dramatúrgia contemporània.

Consulteu la seva disponibilitat a Biblioescènic.

Més informació al web de l’Institut del Teatre.

 

Bosc boig ; Cor blau ; Prou borratxo per dir t'estimo? ; Escapada solitària / Caryl Churchill . Coeditat per l'Institut del Teatre i Comanegra, al número 3 de la  col·lecció Dramaticles. Antologies dramàtiques, el setembre de 2018,Bosc boig ; Cor blau ; Prou borratxo per dir t’estimo? ; Escapada solitària / Caryl Churchill ; traduccions de Mònica Bofill i Sílvia Ferrando ; estudi introductori de Sílvia Ferrando.

Editat per l’Institut del Teatre i Comanegra, el setembre de 2018, al número 3 de la  col·lecció Dramaticles. Antologies dramàtiques.

Consulteu la seva disponibilitat a Biblioescènic.

Més informació al web de l’Institut del Teatre.

 

 

 

By | 2018-09-14T09:26:01+00:00 divendres, setembre 14, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Darreres publicacions de l’Institut del Teatre a les biblioteques del MAE