Donatiu de documentació gràfica i audiovisual de la Sala Hiroshima

//Donatiu de documentació gràfica i audiovisual de la Sala Hiroshima

La Sala Hiroshima de Barcelona ha tancat definitivament les seves portes aquest mes de novembre, però abans del seu tancament, hem rebut un donatiu de l’equip de la sala que dirigia Ganton Core -llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre-,  format per alguns materials gràfics (cartells, programes de mà, etc.) i  audiovisuals corporatius; i  que juntament amb els documents que ja tenim nosaltres, preservaran la memòria escènica dels seus 7 anys d’activitat.

Coixí seient de la Sala HIroshima

Coixí seient de la Sala HIroshima

La Sala Hiroshima, inaugurada el 9 d’abril del 2015, ha estat un teatre independent situat al barri del Poble-sec de Barcelona, molt a prop de la Sala Apolo, en un local del carrer Vila i Vilà que havia estat una antiga fàbrica d’ascensors. Amb una programació no convencional, de creació contemporània i d’espectacles mutidisciplinars, apostà fermament en les noves tendències escèniques, el teatre físic, la dansa i el circ, amb una forta presència de propostes internacionals.

By | 2021-11-19T13:20:44+00:00 divendres, novembre 19, 2021|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Donatiu de documentació gràfica i audiovisual de la Sala Hiroshima