Exposició de Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE al Palau Güell

//Exposició de Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE al Palau Güell

Des del 12 de novembre i fins el 23 de gener, a les golfes del Palau Güell, exposem 6 vestits de Montserrat Caballé adqurits l’any 2019, amb els quals la soprano catalana va donar vida a alguns dels personatges femenins més admirats de l’òpera com Maria Stuarda, Isabel de Valois o Floria Tosca.

Els vestits d’òpera de Caballé venen a completar la important col·lecció d’indumentària operística del MAE que compta amb quasi dues-centes peces d’artistes Hipólito Lázaro, Francesc Viñas, Maria Espinalt i Victoria dels Àngels, entre altres.

Anna Valls, directora del MAE, i  Joan Carles García Cañizares, diputat de cultura ,a la inauguració de l'exposició Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE, l'11 de novembre  de 2021a les 18h.                 Anna Valls, directora del MAE, i  Joan Carles García Cañizares, diputat de cultura ,a la inauguració de l'exposició Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE, l'11 de novembre  de 2021a les 18h.

Anna Valls, directora del MAE, i  Joan Carles García Cañizares, diputat de cultura ,a la inauguració de l’exposició, l’11 de novembre a les 18h.

Més informació sobre l’exposició aquí.

 

By | 2021-11-13T10:05:48+00:00 dissabte, novembre 13, 2021|Categories: Notícies|Tags: , , , |Comentaris tancats a Exposició de Montserrat Caballé i la indumentària operística del MAE al Palau Güell