“L’any 2013 ha estat un any de tancament d’un projecte de canvi en el qual s’ha treballat amb molta dedicació els darrers 6 anys. S’ha complert l’objectiu de difondre les col·leccions més importants per internet i s’ha fet, a més a més, amb un nou dipòsit digital desenvolupat per personal propi a partir de programari lliure i amb tecnologia d’avantguarda, i que a més a més cobreix 3 grans funcions: catalogació, difusió i preservació d’imatges.

Pel que fa a noves activitats creiem que cal destacar la participació a la Nit dels Museus, un èxit de públic però també de treball conjunt de molts serveis i centres docents de l’Institut. També volem remarcar les exposicions sobre Gual i la dels 100 anys de l’Institut.

A més a més hem col.laborat i participat en el programa d’activitats del Centenari de l’Institut, especialment amb les activitats del PRAEC.

Esperem que com cada any, la Memòria serveixi sobretot per a què els usuaris dels diferents serveis, els alumnes i els professors ens coneguin una mica més i ens facin arribar suggeriments i propostes de millora”

Anna Valls
Directora del MAE

 

Descarrega
Ja està disponible per a descarregar la memòria del MAE del 2013
Descarrega
2017-03-13T13:53:45+00:00