Memòria 2014

/, Notícies/Memòria 2014

De l’any 2014 volem destacar la tasca portada a terme en l’àmbit expositiu. El mes de maig vàrem inaugurar l’exposició: Audouard i Amadeu: fotografies d’Escena produïda per l’Arxiu fotogràfic de Barcelona i ampliada i adaptada per nosaltres. I en l’àmbit de les exposicions itinerants el mes de novembre varem presentar l’exposició la Memòria de les Arts Efímeres creada expressament per als Ajuntaments de la nostra província per posar en valor del MAE i la tasca de preservar, documentar i difondre la documentació i objectes relacionats amb les arts escèniques.

També volem destacar la Nit dels museus. Per segona vegada s’hi ha participat i podem dir que l’Institut ha consolidat la seva participació amb un ampli programa d’activitats amb l’objectiu de potenciar el MAE i donar a conèixer l’Institut del Teatre a un públic que no és l’habitual. En l’àmbit internacional, un element molt positiu és que tornem a tenir un rol important a SIBMAS ( International Association of Libraries, Museums, Archives and Documentation Centres of the Performing Arts) ja que Mercè Saumell, la Directora de Serveis Culturals s’ha incorporat al seu Consell executiu.

A nivell intern, un problema amb el centre de dades va dificultar durant setmanes l’accés a la web i a Escena Digital amb la conseqüent disminució d’usuaris. Esperem que el proper any el MAE pugui recuperar els usuaris perduts i que pugui seguir avançant en la línia iniciada fa uns anys, la de ser un organització de referència en la difusió del patrimoni a través de les noves tecnologies. Esperem que com cada any, la Memòria serveixi sobretot per a què els usuaris dels diferents serveis, els alumnes i els professors ens facin arribar propostes de millora i suggeriments de nous serveis i activitats.

Anna Valls 

Directora del MAE

 

Descarrega
Ja està disponible per a descarregar la memòria del MAE del 2014
Descarrega
By | 2017-03-13T13:53:28+00:00 dilluns, juny 29, 2015|Categories: Memòries, Notícies|Comentaris tancats a Memòria 2014