Memòria 2016

/, Notícies/Memòria 2016

Entre les activitats de l’any 2016 volem destacar el projecte Te’n recordes, és un projecte col.laboratiu que demana la participació ciutadana per millorar i completar la informació dels registres d’Escena Digital, la nostra base de dades d’arxiu i museu .

El projecte es diferencia de la resta que coneixem a Catalunya perquè ha obert tota la base de dades de l’arxiu i museu, i no només una petita selecció. També volem destacar que les aportacions es fan en línia i són visibles al mateix moment, confiem en els col·laboradors i en el seu coneixement.

També volem destacar el projecte fallit del Teatre Arnau per a instal·lar-hi l’exposició permanent. La nostra participació al projecte participatiu del Teatre Arnau tenia un final conegut, sabíem que teníem molt poques possibilitats que el nostre projecte fos l’escollit ja que la majoria d’institucions que hi participaven volien un espai on fer teatre, i així ha estat. Però l’experiència ha estat molt positiva, ens ha fet més visibles i s’ha parlat molt del Museu de les Arts Escèniques i ens ha ajudat a posar el Museu a l’agenda dels polítics.

 

Anna Valls 

Directora del MAE

 

Descarrega

Ja està disponible per a descarregar la memòria del MAE del 2016
By | 2017-03-13T13:53:09+00:00 dimarts, febrer 28, 2017|Categories: Memòries, Notícies|Tags: , , , |Comentaris tancats a Memòria 2016