Memòria 2017

/, Notícies/Memòria 2017

La memòria anual recull les activitats i projectes portats a terme  i permet reflexionar sobre el funcionament i emprendre projectes de millora.

Entre les activitats i projectes de l’any 2017 volem destacar:

L’augment de l’activitat del museu  especialment en relació a les visites guiades. S’ha treballat a fons la diversificació de públics , consolidant visites diferenciades per als perfils següents:  públic general, investigadors, professionals i estudiants,  malalts d’alzheimer ( a través del projecte Estimul’art de la Fundació ACE) i públic infantil i juvenil.

La consolidació del Projecte Te’n Recordes. El projecte de participació ciutadana per la millora de la informació de les nostres col.leccions s’ha mantingut a bon ritme i  els usuaris col.laboradors no paren de créixer.

L’augment de fons personals que rebem que són una peça clau per a la recerca. Aquest any no només hem rebut fons importants com el de la Companyia Zotal, el d’Antonio el Bailarín i  el d’ Antoni Manso entre d’altres sinó  que,  a més a més, hem pogut documentar  fons que havíem rebut anys anteriors com el d’Emma Maleras i Josep Montanyes i els hem posat a l’abast de la comunitat.

També és important el projecte Redit, el dipòsit digital de la producció acadèmica i de les publicacions digitals de l’Institut  que es troba en funcionament i en continu creixement des del març.

 

Anna Valls

Directora  del MAE

Descarrega
Ja està disponible per a descarregar la memòria del MAE del 2017 a RedIT
Descarrega
By | 2018-02-14T09:15:41+00:00 dimecres, febrer 14, 2018|Categories: Memòries, Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Memòria 2017