Nova publicació de l’IT a les biblioteques del MAE

//Nova publicació de l’IT a les biblioteques del MAE

Ja tenim disponible a les nostres biblioteques el llibre que repassa la trajectòria de Joan Baixas que acaba de publicar l’ Institut del Teatre (IT) i que es va presentar al Caixa Forum aquest 26 de novembre, coincidint amb la inauguració de l’exposició L’enemic viu al sofà. Joan Baixas en els 50 anys del Teatre La Claca en aquest mateix espai i que es podrà veure fins el 3 de febrer de 2019.

Aquest any es commemoren els 50 anys de la creació la companyia de teatre d’objectes La Claca, fundada per Joan Baixas i Teresa Calafell i l’IT s’hi suma amb aquesta publicació. A més a més, en Joan Baixas ha donat al MAE l’arxiu de La Claca que està en procés de catalogació i molt aviat estarà accessible als investigadors.

Joan Baixas és un dels principals referents del teatre visual, de titelles i d’objectes del nostre país i que compta amb major projecció i reconeixement internacional. La relació de Baixas amb l’IT ha estat constant des què el 1973 va participar en la creació del Departament de Titelles i Marionetes del centre, així com en el Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles de Barcelona, que va dirigir en diverses ocasions. A més, durant el curs 2001-2002, va estar al capdavant de Escola Superior d’Art Dramàtic de l’IT.

Consulteu la disponibilitat del llibre a Biblioescènic, el nostre catàleg en línia bibliogràfic i audiovisual.

Més informació del llibre al web de l’IT.

By | 2020-06-10T14:35:56+00:00 divendres, novembre 30, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , , |Comentaris tancats a Nova publicació de l’IT a les biblioteques del MAE