Publicació en homenatge a María de Ávila amb imatges del MAE

//Publicació en homenatge a María de Ávila amb imatges del MAE

Amb motiu del centenari del naixement de la ballarina i pedagoga María de Ávila (1920-2014) el Centro de Documentación de las Artes Escénicas y de la Música del INAEM-Ministerio de Cultura y Deporte ha publicat el web Homenaje a María de Ávila (1920-2014) dedicat a aquesta gran figura de la dansa del país.

Els textos han estat elaborats per Ana Isabel Elvira Esteban, catedrática interina d’Història de la Dansa al Conservatorio Superior de Danza María de Ávila de Madrid, i també  el treball de coordinació documental i d’investigació.

Trobareu moltes fotografies, programes de mà i altres documents dels fons del MAE referits a la seva formació amb Pauleta Pàmies, a la seva trajectòria professional, on destaca com a primera ballarina del Ballet del Gran Teatre del Liceu i també com a parella de ball en diferents companyies amb Joan Magrinyà, i al seu treball pedagògic a l’Institut del Teatre.

Consulteu tots els documents relacionats amb Maria de Àvila a Escena Digital (catàleg d’arxiu i museu), a Biblioescènic (catàleg bibliogràfic i audiovisual) i a RedIT (Reservori digital de l’Institut del Teatre).

By | 2021-01-08T11:05:19+00:00 divendres, gener 8, 2021|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Publicació en homenatge a María de Ávila amb imatges del MAE