Recomanació de juliol

//Recomanació de juliol

La recomanació per aquest mes de juliol és el llibre L’Institut del Teatre, els primers cent anys 1913-2013, editat per la Diputació de Barcelona el 2015 i que recorre la història de la institució des dels seus orígens a partir de la reedició del volum publicat l’any 1990 arran del 75è aniversari -amb text de Guillem-Jordi Graells-, i s’amplia fins al març de 2014 -amb text de Xavier Febrés- testificant el paper de l’Institut del Teatre com a bressol dels principals creadors del país i la seva influència constant en l’escena catalana.
El 4 de febrer de 2013 l’Institut Institut del Teatre. Diputació de Barcelona va iniciar els actes de commemoració del seu centenari, just en el dia en què es complien cent anys de la primera classe impartida a l’Escola Catalana d’Art Dramàtic, creada per Adrià Gual. La publicació d’aquest llibre respon a la voluntat del centenari de reforçar els eixos centrals de la institució: la pedagogia, la recerca, la documentació, la difusió i les publicacions.

Accediu a la recomanació en pdf
Consulteu els documents bibliogràfics i audiovisuals sobre l’Institut del Teatre a Biblioescènic
Consulteu els documents d’arxiu i museu sobre l’Institut del Teatre a Escena Digital
Consulteu els articles de premsa sobre l’Institut del Teatre a Hemeroteca Digital
Consulteu les publicacions de l’Institut del Teatre a la Llibreria de la Diputació de Barcelona

By | 2020-06-05T11:11:00+00:00 dimecres, juliol 8, 2015|Categories: Notícies|Tags: , , , |Comentaris tancats a Recomanació de juliol