Te’n recordes? Ajuda’ns a documentar les arts escèniques

//Te’n recordes? Ajuda’ns a documentar les arts escèniques

Documentar i especialment identificar els artistes que surten a les fotografies que van des de de finals del segle XIX fins l’actualitat és una tasca inassolible pel volum i la diversitat, i només ho podem fer amb l’ajut dels professionals, dels afeccionats, dels crítics, dels espectadors…

Per això hem creat el projecte Te’n recordes: Ajuda’ns a documentar les arts escèniques fonamentat en la participació i dissenyat de manera que a cada registre s’obrirà un espai on introduir la informació que conegueu de cada imatge.

Us convidem a venir a la presentació del projecte, el dimarts 7 de juliol a les 12h a l’auditori de l’Institut del Teatre. Intervindran la Directora General de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, el Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé i la Directora del Museu de les Arts Escèniques, Anna Valls.

En acabar l’acte, s’iniciarà una marató documental de 6 hores per documentar el màxim de fotografies el primer dia, on hem convidat a actors, acadèmics, periodistes, grups de teatre amateur, afeccionats. Si vols participar a la marató, envia’ns un mail a mae@institutdelteatre.cat i et reservarem hora!

A partir del dia 7 entreu, registreu-vos i ajudeu-nos a construir la memòria de les arts escèniques catalanes!!!!!!

By | 2016-06-20T12:05:29+00:00 dilluns, juny 20, 2016|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Te’n recordes? Ajuda’ns a documentar les arts escèniques