Arts escèniques aplicades al MAE

//Arts escèniques aplicades al MAE

Aquest passat divendres 23 de febrer ens ha tornat a visitar un grup de pacients de la Fundació ACE dedicada al  diagnòstic, tractament, recerca i ajuda a les persones amb la Malaltia d’Alzheimer o altres demències. Aquesta activitat es realitza dins el programa Estimul’Art de la pròpia fundació, que promou activitats d’història i art als museus.

Primer van assistir a un assaig dels ballarins de la companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre i després van visitar la nostra exposició Memòria de les arts efímeres, on Carme Carreño, conservadora del MAE, va recordar la figura de l’actriu Mary Santpere, de la qual conservem el seu fons.

Més informació sobre arts escèniques aplicades a la guia temàtica d’arts escèniques aplicades del nostre web, amb enllaços al nostre catàleg de llibres, revistes i audiovisuals existents als fons del MAE, recursos electrònics subscrits pel MAE, llocs web de qualitat seleccionats, etc. I a l’Observatori d’Arts Escèniques Aplicades, portal de l’Institut del Teatre dedicat a les Arts Escèniques Aplicades, en trobareu molta més informació sobre aquest tema.

By | 2018-03-02T13:55:13+00:00 divendres, març 2, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , , , , , |Comentaris tancats a Arts escèniques aplicades al MAE