Bookcrossing per celebrar el Dia del Llibre

//Bookcrossing per celebrar el Dia del Llibre

En motiu de la celebració del Dia del Llibre aquest 23 d’abril, alguns exemplars de les darreres publicacions de l’Institut del Teatre són lliures!!!

Exemplars de publicacions de l'Institut del Teatre alliberats el 21 d'abril de 2017

Exemplars de publicacions de l’Institut del Teatre alliberats el 21 d’abril de 2017

Enguany participem a la 9a campanya de bookcrossing que 60 biblioteques de museu i centres d’art i cultura de tota Espanya tiren endavant posant en circulació llibres perquè es recullin, es gaudeixin i es tornin a alliberar en un altre punt del món.

Tots els llibres alliberats estan acreditats amb les seves corresponents etiquetes i amb les instruccions necessàries per facilitar al lector la participació a la campanya. Estan registrats a http://www.bookcrossing.com/mybookshelf/cdmae, on s’ha indicat el lloc on s’ha alliberat cada exemplar.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sumar-nos en l’esforç del foment de la lectura i en la difusió del coneixement de les diferents disciplines artístiques.

Hem deixat llibres a la Plaça Margarida Xirgu, a un parc infantil de Sant Andreu, a l’Escola Municipal de Música Can Fargues d’Horta, i a Viladecans. Esperem que es guadeixin, es comparteixin i viatgin per tot el món!!

By | 2017-04-28T08:25:07+00:00 divendres, abril 21, 2017|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Bookcrossing per celebrar el Dia del Llibre