Link   Clownplanet
Portal sobre el món del clown i els pallassos d’àmbit hispanoamericà. Amb apartats dedicats a la història dels pallassos, tipus, tècniques, clowns d’avui i d’ahir, cursos, foros, actuacions i esdeveniments, butlletí, blog, textos, llibres i vídeos, etc.
Idioma: castellà
  Link   Zirkolika (Revista de las Artes Circenses)
Accés en línia a l’edició completa de la revista. Amb molta informació sobre l’actualitat del circ (notícies, reportatges, festivals, agenda), fotografies, llibres, música i vídeos, enllaços, etc.
Idioma: castellà, català, anglès, francès
  Link   Circostrada network : artes de la calle y artes del circo – plataforma europea de información, observación y intercambios profesionales
Portal europeu dedicat a les arts de carrer i al circ. Amb notícies, calendari, publicacions a text complet (estudis, guies i dossiers), enllaços, directori de professionals i butlletí electrònic.
Idioma: castellà, anglès, francès
  Link   El circense.com
Revista digital de circ editada a l’Argentina. Amb una agenda d’àmbit geogràfic argentí.
Idioma: castellà
 Link  ARTCENA Centre national des arts du cirque, de la rue et du théâtre
ARTCENA, abans Horsdemurs, és el centre nacional de les arts de carrer i de circ creat el 1993 pel ministeri de cultura francès. Desenvolupa activitats d’informació, documentació, formació, d’experts, d’estudi i d’edició d’abast geogràfic francès.
Amb una base de dades de recursos documentals i una altra de contactes. Entre les seves edicions destaca la revista Strada, d’art de carrer.
Idioma: francès
  Link   APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya)
Pàgina web de l’associació. Amb directori de professionals, cercador d’espectacles, agenda amb cercador, espais de formació, espais de creació, circuits d’exhibició, recursos web, ajuts, convocatòries, notícies, documents sobre circ, d’actes de jornades i estudis, etc.
Idioma: català
  Link   Diccionari de circ (acrobàcia, aeris, equilibrisme)
Diccionari elaborat pel TERMCAT amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya. Recull prop de tres-cents termes relatius a les especialitats circenses d’acrobàcia, aeris i equilibrisme. Cada terme inclou les denominacions en català, una definició, els equivalents en castellà, francès, anglès i, en algun cas, italià i alemany, i, si escau, notes complementàries.
Idioma: català (també traducció dels termes en castellà, anglès, francès, italià i alemany)
  Link   Unión de Profesionales y Amigos de las Artes Circenses (UPAAC)
Associació de professionals i amants del circ a Espanya que promou la dignificació i millora del circ, i els seus professionals. Amb revista gratuïta, notícies d’actualitat, galeria fotogràfica i secció d’enllaços molt completa.
Idioma: castellà
  Link   La central del circ
La Central del Circ de Barcelona és un espai per la creació d’espectacles de circ que posa a la disposició de l’artista recursos per a l’entrenament, assaig, creació, investigació i formació contínua. Iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona gestionada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
Idioma: català, castellà i francès
  Link   European Federation of Professional Circus Schools (FEDEC)
Federació europea d’escoles de circ creada el 1998, amb més de 50 membres (entre centres d’ensenyament universitari i escoles professionals), d’àmbit internacional. Amb molts projectes internacionals, directori d’escoles, publicacions gratuïtes i manuals en línia, i notícies.
Idioma: anglès, francès
  Link   Circus Historical Society
Associació americana fundada el 1939 que preserva, promociona i difon a través de l’educació, la història de les arts circenses. Amb apartats dedicats a vídeos, fotografies, biblioteca virtual i recursos web.
Idioma: anglès
  Link   Circopedia : the free encyclopedia of the international circus
Portal especialitzat en la història del circ clàssic: biografies, festivals, especialitats circenses, arxiu fotogràfic. Actualització setmanal. Hi trobareu un ampli repertori de recursos web amb companyies, associacions, blogs, revistes, biblioteques i museus, i festivals internacionals.
Idioma: anglès
  Link   Ambidextro
Revista bianual que edita Carampa Escuela de Circo des de 1989. Amb informació circense nacional i internacionalAquí podreu trobar consultables des del núm. 52 de maig de 2011 fins l’actualitat.
Idioma: castellà
By | 2020-04-27T11:12:54+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Circ