Dansa contemporània

//Dansa contemporània
Link contemporary-dance.org
Web de Maria del Pilar Naranjo Rico (ballarina, coreògrafa, pedagoga i investigadora colombiana) dedicada a tots els aspectes de la dansa contemporània: història, coreografia, salut, teoria, tècnica, pedagogia. Amb un directori d’abast mundial i una selecció d’enllaços molt completa.
Idioma: anglès
  Link   50 coreógrafos de la danza contemporánea
Conté les biografies abreujades de 50 representants de la dansa contemporània a Alemanya, elaborades en el marc del Tanzplattform Deutschland 2004 en col·laboració amb el Internationales Theaterinstitut (ITI), ordenades de forma alfabètica.
Les biografies s’acompanyen d’una apreciació del coreògraf/a, del seu treball i l’avaluació d’un periodista especialitzat. Acaba amb un llistat de produccions realitzades en 2004 disponibles per a gires, i un d’enllaços web.
Idioma: castellà, anglès, alemany, polonès i portuguès
  Link   Kedja: dance encounters 2008-2010
Pàgina web que agrupa 6 trobades internacionals al voltant de la dansa contemporània que es fa als països bàltics i del nord d’Europa.
Idioma: anglès
  Link   ContactImpro.net
Web de recursos mantingut per Craig Harman sobre dansa contacte a nivell mundial on s’accedeix a un calendari d’esdeveniments, de sessions i classes, persones, organitzacions i mapa de localització google. També s’accedeix a documents, fotografies, notícies i anuncis sobre aquesta especialitat.
Idioma: anglès
4   Link   Sur-sur.info : danza contemporánea en America Latina y Caribe
Directori de dansa contemporània de l’ Amèrica Latina i el Carib. A partir de cada país s’accedeix a un text on s’explica l’estat actual de la dansa contemporània i als enllaços de les categories de festivals, espais, institucions, professionals, publicacions i altres contactes.
Idioma: castellà, anglès, francès
  Link   CQD: Ciudades que danzan
CQD és una xarxa internacional promoguda per la Unió Europea, el Govern d’Espanya i la Generalitat de Catalunya, formada per 38 festivals de dansa contemporània de tot el món que tenen un programació d’espectacles en espais urbans. L’objectiu principal és la creació d’un sistema dinàmic de cooperació i intercanvi entre els seus membres. S’accedeix a tota la informació dels diferents festivals, als seus projectes, a material audiovisual i a la revista que editen, del mateix títol.
Idioma: castellà i anglès
By | 2017-03-13T13:53:30+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Dansa contemporània