Dansa contemporània

//Dansa contemporània
Link contemporary-dance.org
Web de Maria del Pilar Naranjo Rico (ballarina, coreògrafa, pedagoga i investigadora colombiana) dedicada a tots els aspectes de la dansa contemporània: història, coreografia, salut, teoria, tècnica, pedagogia. Amb un directori d’abast mundial i una selecció d’enllaços molt completa.
Idioma: anglès
  Link   50 coreógrafos de la danza contemporánea
Conté les biografies abreujades de 50 representants de la dansa contemporània a Alemanya, elaborades en el marc del Tanzplattform Deutschland 2004 en col·laboració amb el Internationales Theaterinstitut (ITI), ordenades de forma alfabètica.
Les biografies s’acompanyen d’una apreciació del coreògraf/a, del seu treball i l’avaluació d’un periodista especialitzat. Acaba amb un llistat de produccions realitzades en 2004 disponibles per a gires, i un d’enllaços web.
Idioma: castellà, anglès, alemany, polonès i portuguès
  Link   Kedja: dance encounters 2008-2010
Pàgina web que agrupa 6 trobades internacionals al voltant de la dansa contemporània que es fa als països bàltics i del nord d’Europa.
Idioma: anglès
  Link   ContactImpro.net
Web de recursos mantingut per Craig Harman sobre dansa contacte a nivell mundial on s’accedeix a un calendari d’esdeveniments, de sessions i classes, persones, organitzacions i mapa de localització google. També s’accedeix a documents, fotografies, notícies i anuncis sobre aquesta especialitat.
Idioma: anglès
  Link   Movimiento | Movimento : danza y cultura en red | Dança e cultura em rede
Portal dedicat a la dansa a Amèrica del Sud i Brasil creat per  la Red Suramericana de Danza en associació amb idanca.net i Associação Cultural Panorama.
Idioma: castellà, anglès, brasiler
By | 2020-04-27T10:41:01+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Dansa contemporània