Dansa espanyola

//Dansa espanyola
  Link   deflamenco.com
Portal de flamenc d’abast internacional. Amb una revista ; agenda amb cartellera i apartat de concerts i llocs geogràfics; botiga ; artistes-companyies-espectacles ; guia de flamenc amb cercador per zona geogràfica i per tema (directori amb escoles i estudis, tablaos, botigues, moda i complements, guitarres i espais escènics).
Idioma: castellà
  Link   Flamenco-world.com : la web del flamenco
Portal dedicat al flamenc d’àmbit espanyol, europeu, i americà que és més exhaustiu en Andalusia, Madrid i Barcelona. Amb una revista amb novetats, notícies, entrevistes, ressenyes, festivals (flamencofestival.info) galeria, etc.; cursos (flamencoschool.info); artistes; vídeos; sobre el flamenc (història, palos, enciclopèdia d’artistes, diccionari, guia d’audició, etc.); botiga en línia; discogràfica i producció artística (Flamenco World Music -FWM).
Idioma: castellà, anglès, japonès
  Link   Flamenco TV: la televisión de flamenco en internet
Pàgina web del grup Medina Media amb els següents espais: portada (actualilitat del web) ; vídeos ; actualitat (amb notícies, crítiques, esdeveniments, entrevistes, actuacions) ; viu el flamenc (amb agenda, cursos, concursos, en cartell) ; documentació (amb discografia, bibliografia, glossari, lletres, pals).
Idioma: castellà
5   Link   Guia Flama: la guía del flamenco
Portal de flamenc, amb accés a la revista del mateix títol i amb una agenda mensual i diària.
Idioma:castellà i anglès
  Link   El arte de vivir el flamenco
Pàgina web de José Maria Ruiz Fuentes, historiador d’art del “cante gitano payo” i flamenc, dedicada a l’estudi, història i crítica del flamenc des dels seus inicis fins l’actualitat. Amb accés a programes de radio, audiovisuals i contactes.
Idioma: castellà
  Link   La música y la danza en los tiempos de la Constitución de Cádiz
Publicació del Centro de Documentación de Música y Danza del INAEM. Permet obtenir informació i documentació sobre compositors, obres musicals, ballarins i coreògrafs de l’època (aproximadament les dues primeres dècades del segle XIX), a més de nombroses il·lustracions d’instruments musicals, dibuixos, pintures, gravats, manuscrits, etc., conservats en importants museus, arxius i biblioteques. A més es complementa amb fragments sonors i videogràfics.
Idioma: castellà
  Link   Historias de flamenco
Web de Montse Madridejos, doctora en Història de la Música per la Universitat de Barcelona, dedicada a historias de flamenc a Barcelona i Catalunya. Amb un apartat dedicat a la seva tesi: El flamenco en la Barcelona de la Exposición Internacional 1929-1930; un d’articles d’investigació com els dedicats a Carmen Amaya, Lola Cabello i Familia Borrull ; un de Barcelona amb un mapa on localitza els locals històrics, fins la Guerra Civil, on s’hi feien espectacles ; i un d’enllaços.
Idioma: castellà
  Link   Flamencopolis
Web de Faustino Núñez, musicòleg, sobre l’art del flamenc. Amb apartats dedicats al compàs, tonalitat, formes, lletres, geografia, cronologies i terminologia. També amb entrades dels diferents estils i pals del flamenc. Amb nombrosos àudios, vídeos, esquemes visuals i il·lustracions.
Idioma: castellà

 

By | 2020-04-27T12:43:50+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Dansa espanyola