Guies i directoris

//Guies i directoris
  Link   Guia d’actors de l’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya)
Cercador que permet accedir als currículums, dades de contacte i fotografies dels actors/actrius, directors/directores, escenògrafs/escenògrafes de l’associació per sexe, especialitat, paraula clau i franja d’edat.
Idioma: català
  Link   Guia d’actors i actrius professionals valencians
LListat d’actors i actrius de l’associació Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) que permet accedir al currículum, fotografies i dades de contacte.
Idioma: català
  Link   Guía de actores y actrices de Andalucía, Extremadura, Ceuta y Melilla
Cercador de l’Union de Artistas de Sevilla  que permet accedir als currículums, dades de contacte, especialització i fotografies dels actors i actrius i buscar per sexe, edat, color de cabells i color d’ulls.
Idioma: castellà
  Link   Theatre and dance : artists and companies
Directori del British Council de companyies i artistes de dansa, teatre, performance i espectacles de carrer del Regne Unit.
Idioma: anglès
  Link   Agenda cultural
Cercador d’actes culturals a tot Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb un calendari d’activitats, secció de recomanacions i cerques per àrees temàtiques.
Idioma: català
  Link   Guiarte
És un directori especialitzat en teatre i circ del Centro de Documentación Teatral de Madrid de l’INAEM (Govern d’Espanya). Inclou companyies, teatres, festivals, escoles i altres entitats professionals i aficionades pertanyents al sector públic o privat amb activitat a Espanya.
Idioma: castellà
  Link   Catálogo de actores y actrices de Galícia
Directori de l’Asociación de Actores y Actrices de Galícia, que permet buscar per nom, gènere, edat, alçada, color d’ulls i color de cabells. S’accedeix al currículum, fotografies i vídeos.
Idioma: gallec i castellà
  Link   Guía de actores y actrines online
Guia d’actors i actrius d’àmbit estatal de l’associació Unión de Actores y Actrices. Permet restringir la cerca per sexe, país, comunitat autònoma, idioma i nivell, color ulls i cabells i pell, talla i alçada i pes, especialitat, instruments musicals, experiència en mitjans, estil i registres cantant, dansa i esport.
Idioma: castellà

 

By | 2017-03-13T13:53:34+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Guies i directoris