Inauguració de l’exposició “Josep Maria Benet i Jornet. Descripció d’un paisatge”

//Inauguració de l’exposició “Josep Maria Benet i Jornet. Descripció d’un paisatge”

Aquest dilluns 19 de febrer, a les 19h, inaugurem el nou espai expositiu del MAE, amb l’exposició completa Josep Maria Benet i Jornet. Descripció d’un paisatge.

La crònica i les imatges de la inauguració la trobareu al web de l’Institut del Teatre.

A l’acte d’inauguració intervendran la directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo; el diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé; la filla del dramaturg, Carlota Benet Cros, i el comissari de l’exposició, Enric Gallén, i es clourà amb la lectura dramatitzada d’un fragment de la peça Desig (1989), interpretada per Àurea Márquez i Xavier Ripoll, dirigida per Jordi Prat i Coll, i produïda per la Sala Beckett durant aquest mes de febrer.

No us la perdeu! Podreu conéixer més a fons aquest gran dramaturg considerat com una de les figures més importants de la dramatúrgia catalana contemporània i gaudir de fragments audiovisuals de les seves escenificacions i culebrots.

En aquestes imatges podeu veure com és el nou espai expositiu. I a partir de dilluns us en mostrare m més….

 

 

By | 2020-06-10T11:24:34+00:00 divendres, febrer 16, 2018|Categories: Notícies|Tags: , , |Comentaris tancats a Inauguració de l’exposició “Josep Maria Benet i Jornet. Descripció d’un paisatge”