Memòria 2010

//Memòria 2010

“Us presentem, un any més, la memòria del MAE que recull les actuacions més importants i ofereix una part estadística en la qual, amb gràfics i taules, es pot veure visualment el volum de les activitats.

Volem destacar que l’any 2010 ha estat, per al MAE, un any molt important en relació a l’increment de presència a la xarxa i en relació al programari lliure.

En relació a l’increment d’informació a la xarxa: el MAE ha estrenat nou web, ha presentat la primera fase d’un dels seus projectes més ambiciosos: l’exposició permanent del museu virtual “El Viatge per l’escena catalana“, ha presentat tres noves guies temàtiques – Jaume Melendres, Joan Maragall, i Bibliografia docent- i ha incorporat informació de diferents fons personals.

En relació al programari lliure ha apostat per remodelar la intranet amb un potent gestor de documents anomenat Alfresco, per desenvolupar el nou web i el museu virtual amb el gestor de continguts Joomla, i per migrar les bases de dades en MS Acces a MYSQL.

El treball portat a terme s’ha vist recompensat amb invitacions especials a jornades: ponència inaugural a les 5s Jornades pel Programari Lliure del Col·legi de Bibliotecaris i presentació del museu virtual a París al Colloque Interdisciplinaire Internationalle “Quel Musée pour l’espectacle vivant“.

En l’àmbit de les exposicions, volem destacar la que s’ha dedicat a Pau Barceló. El centenari del seu naixement ha servit d’excusa per presentar una mostra de l’arxiu fotogràfic que l’Institut del Teatre va comprar el 1991, sota el títol “Pau Barceló. L’escena en imatges 1954 – 1990“.

Esperem que la lectura de la memòria sigui del vostre interès i us permeti conèixer més de prop el MAE”

Anna Valls
Directora del MAE

 

Descarrega
Ja està disponible per a descarregar la memòria del MAE del 2010
Descarrega
By | 2017-03-13T13:53:48+00:00 dissabte, gener 1, 2011|Categories: Memòries|Tags: |Comentaris tancats a Memòria 2010