Teatre de titelles i objectes

//Teatre de titelles i objectes
  Link  
WEPA World Encyclopedia of Puppetry Arts – EMAM Enciclopedia Mundial de la Artes de la Marioneta
Enciclopèdia en línia iniciada per UNIMA el 1978 i que es publica en francès el 2009. Té com a objectiu conservar la memòria de las arts dels titelles i teatre d’objectes, promovent a la vegada, les noves tendències. Amb més de 1250 articles de més de 300 autors, sobre les diferents tècniques, els titellaires famosos, la història dels titelles en diferents països, etc.
Idioma: castellà, anglès i francès
  Link  
[PAM] Portail des arts de la marionnette

Portal sobre teatre d’objectes, liderat per l’Institut internationale de la marionnette (França) i on col·laboren 21 centres més organitzats per regions, que permet explorar el patrimoni i la creació contemporània del teatre d’objectes. Es poden trobar fotografies, vídeos, arxius, publicacions, iconografia antiga, programes, etc.
Idioma: francès
  Link   Fantoche
Accés als últims números de la revista que edita UNIMA España, sobre el teatre de titelles. En format PDF.
Idioma: castellà
  Link   PofA Puppeteers of America
Pàgina web de Puppetters of America, associació nacional no governamental d’Estats Units fundada el 1937, que proveeix informació, promociona espectacles i manté relacions amb les persones dedicades o aficionades al teatre d’objectes i titelles. Compta amb un apartat de recursos on es llisten teatres, col·leccions de titelles i professionals. També tenen un apartat dedicat a una cronologia de teatre de titelles als Estats Units d’Amèrica, un altre a festivals, i accés a informació per cada regió. També editen un butlletí i una revista i tenen una botiga de material bibliogràfic i audiovisual de tot tipus.
Idioma: anglès
  Link   Titereando
Accés als últims números del butlletí que edita UNIMA Federación España, des del núm. 94 de 2006, en format PDF.
Idioma: castellà
  Link   Titerenet
Portal dedicat al teatre de titelles d’àmbit espanyol i hispanoamericà. Amb apartats dedicats a festivals; espectacles i estrenes; publicacions; com fer titelles; cinema, televisió i vídeo; opinió i entrevistes.
També manté un directori de companyies, servei dirigit a augmentar les possibilitats de contractació de les companyies i titellaires i recull una agenda d’espectacles.
Idioma: castellà
  Link   UNIMA
Pàgina web de la Union International de la Marioneta, organització no governamental de la UNESCO, formada per més de 65 centres nacionals a tot el món. Amb un directori internacional de festivals, museus i exposicions, i escoles
Idioma: castellà, anglès i francès
  Link   UNIMA Federación España
Pàgina web de la federació d’Espanya de la Unió Internacional de la Marioneta.
Idioma: castellà
  Link   Putxinel·li : revista de titelles, ombres i marionetes
El portal Putxinel·li, dirigit per Toni Rimbau, té com objectiu primordial, a més a més d’ennoblir i ensalçar l’art dels titelles, promoure aquesta realitat catalana, i obrir-la i creuar-la amb la que es produeix a la resta del món. Amb apartats dedicats a Espectacles, Festivals, Història i tradicions i Formació i amb un butlletí electrònic.
Idioma: català, castellà i anglès
By | 2017-09-28T13:27:18+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Teatre de titelles i objectes

Share This Story, Choose Your Platform!