Teatre infantil i juvenil

//Teatre infantil i juvenil
  Link   ASSITEJ-España (Asociación de Teatro para la Infancia y la Juventud)
Associació cultural que promou el desenvolupament del teatre infantil i juvenil a Espanya. Membre fundador i de ple dret de l’organització internacional ASSITEJ (Association Internacional pour l’Enfance et la Jeuneusse (1965)). Està formada per artistes del sector teatral (autors, directors, intèrprets, etc.), assagistes, investigadors, periodistes i professors, i tambe per responsables de sales i festivals que dediquen part o el total de la seva programació al teatre infantil i juvenil.
Tenen un directori de socis, i una biblioteca on donen informació de l’edat a qui van dirigits els textos teatrals. Publiquen InformA : boletín informático, que distribueixen per correu electrònic, editen una col·lecció de teatre, i el Boletín Iberoamericano. També editen una guia de teatre infantil i juvenil i actes de congressos. Otorguen un premi d’investigació, un de textos teatrals i un premi nacional.
Idioma: castellà
  Link   La Xarxa
Portal de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya dedicat als espectacles infantils i juvenils a Catalunya. Amb un calendari, una agenda i un catàleg d’espectacles.
Idioma: català
  Link   Biblioteca de literatura infantil y juvenil
Portal de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes dirigit per Ramon F. Llorens García i que conté un catàleg virtual d’autors espanyols i hispanoamericans, d’obres infantils i juvenils, revistes, contes, biblioteques d’autor, fonoteca d’obres clàssiques, videoteca, enllaços, bibliografia teòrica i didàctica, etc. dirigit al món de l’educiació, formació i investigació. Molt complet
Idioma: castellà
  Link   Teatro infantil
Canal temàtic del Centro de Documentació Teatral de Madrid dedicat al teatre infantil fins a 6è de primària. Amb l’apartat “Miradas” on diferents professionals dialoguen sobre la situació, evolució i projecció de futur.Amb l’apartat “Galeria” on realitzen una mostra d’espectacles amb fotografies i vídeos. I amb un altre apartat d'”Aula Abierta” que pretén recollir experiències d’educadors a l’aula.
Idioma: castellà
  Link   Leer, escribir teatro (El teatro en el instituto – I)
Canal temàtic del Centro de Documentació Teatral de Madrid dedicat al teatre juvenil. Amb la secció “Miradas” on els professionals comparteixen les seves experiències; la secció “Galeria” on ofereixen una mostra de textos escrits per a joves; i la secció “Aula abierta” on els educadors poden compartir els seus projectes i experiències a l’aula.
Idioma: castellà
  Link   Ver, hacer teatro
Canal temàtic del Centro de Documentación Teatral de Madrid que ofereix la mirada dels protagonistes: professionals del teatre per a joves, de la docència de les arts escèniques així com de varis grups d’adolescents. Han seleccionat prop de 30 gravacions de vídeo de representacions fetes tant per professionals com per estudiants de secundària, que puguin orientar sobre les formes actuals del teatre per a joves. I entren a dues aules obertes: la del Centro Educativo Gençana, una proposte multidisciplinar que inclou a tota la comunitat educativa, i els Premis Buero Vallejo de Teatro Joven, d’àmbit nacional on participen centenars d’instituts de secundària.
Idioma: castellà

 

By | 2017-03-13T13:53:31+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Teatre infantil i juvenil