Videodansa

  Link   NU2’s
Web de l’associació sense ànim de lucre creada l’any 2005 per tal de gestionar el projecte Imatge, Dansa i Nous Mitjans/Videodansa que es va iniciar l’any 2003 i va dirigir Núria Font, amb l’objectiu de donar continuïtat, des d’una associació independent, a les activitats produïdes durant els quasi 20 anys de la Mostra de VideoDansa i incentivar la incorporació de les eines digitals en la creació coreogràfica. El projecte principal de NU2’s és la recerca, la producció i la difusió de treballs que vinculen la dansa i les arts del moviment amb l’audiovisual: obres de videodansa, documentals, instal·lacions expositives amb el cos i el moviment com a subjecte, o projectes escènics on es creen diàlegs dinàmics i interactius entre intèrprets, imatges i sons. A l’apartat Net info trobareu una bona selecció de recursos de videodansa.
Idioma: català, castellà i anglès
  Link   Canal de Video Dance TV
Canal de YouTube amb moltíssims vídeos de videodansa.
  Link   Videodance.org.uk
Portal dedicat a la videodansa amb notícies i informació de caire general.
  Link   Videodanza.com
Web dedicada a la difusió, informació, reflexió i exhibició de videodansa. dedicado a la difusión, información, reflexión y exhibición del Videodanza, amb apartat de notícies, festivals, textos, videoteca i enllaços.
Idioma: castellà
  Link   Cuerpo y tecnología: grupo de estudio e investigación
Web del grup vinculat a l’Escola Nacional de Belles Arts de la Universitat de la República, Montevideo, Uruguai. Amb accés a textos sobre videodansa, vídeos, projectes i cursos.
Idioma: castellà
By | 2017-03-13T13:53:29+00:00 dijous, juny 18, 2015|Categories: Recursos Externs|Comentaris tancats a Videodansa