10 anys de l'EESA/CPD

Institut del Teatre

///10 anys de l’EESA/CPD de l’Institut del Teatre

Aquesta exposició il·lustra el recorregut per la primera dècada d’història d’un centre únic a tot Espanya pel seu model pedagògic.

El curs 2000-2001 va marca una fita història en el camp de la dansa i la pedagogia: coincidint amb la inauguració de la nova seu de l’Institut del Teatre a l’edifici de la Plaça Margarida Xirgu de Montjuïc, comença el seu camí l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic / Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

La mostra reuneix imatges del professorat que ha exercit durant aquests deu anys a l’escola, les fotografies de les orles de cada promoció en les tres especialitats que s’imparteixen els estudis de grau professional de dansa (dansa clàssica, contemporània i espanyola), les classes d’Ensenyament Secundari Obligatori i Artístic (ESO), els tallers dels alumnes de dansa de cada especialitat on mostren en públic els seu treball de classe o la participació dels alumnes als concursos de dansa. L’exposició aborda també el tema de la inserció professional de l’alumnat i facilita informació sobre el destí dels graduats a companyies d’arreu del món.

La mostra es complementa amb l’audiovisual «10è aniversari de l’EESA-CPD», realitzat per Viatge a Itaca Films, que es reprodueix ininterrompudament dins l’espai expositiu. a exposició. La pel·lícula mostra en format documental el dia a dia dels alumnes de l’escola, en un seguit de jornades del curs amb el treball a les aules d’ESO al matí i a les aules de dansa per la tarda, recollint l’ambient que es respira en aquesta escola única a l’Estat espanyol per integrar en una mateix centre els estudis de l’ESO i del Conservatori Professional de Dansa.

Descarrega
Per més informació ja et pots descarregar el programa en PDF
Descarrega

 

Del 16 de setembre al 9 de novembre de 2011. Sala d’exposicions Espai MAE. Institut del Teatre. Planta Baixa

Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 21 hores. Caps de setmana de funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi: Dissabtes de 18 a 21 hores i diumenges de 16.30 a 19 hores.

 

By | 2017-11-03T09:52:26+00:00 divendres, setembre 16, 2011|Categories: Exposicions, Exposicions retrospectives|Comentaris tancats a 10 anys de l’EESA/CPD de l’Institut del Teatre