Fons Centre Dramàtic del Vallès i el Globus

/, Fons, Fons Institucionals/Fons Centre Dramàtic del Vallès i el Globus

El Centre Dramàtic del Vallès (CDV), 1984-2004 és el resultat de la política de descentralització de centres de producció teatral de Catalunya, nucli i plataforma d’acció teatral que integra paral.lelament la tasca formativa i la investigació del llenguatge dramàtic. És a partir de la creació del Centre del Vallès de l’Institut del Teatre, el 1974,  quan es comencen a gestar les bases, juntament amb la companyia el Globus, del futur CDV.
El CDV és un teatre públic estructurat sobre quatre punts: una companyia professional que incorpora els graduats del centre del Vallès i que recull la trajectòria del Globus,  un repertori format per autors clàssics, contemporanis, catalans o estrangers que permeti arribar a la majoria de públic, un territori sobre el qual el centre projecta la seva activitat, i una política de públic amb iniciatives diverses.

Aquest fons abarca, aproximadament, des de l’any 1960 fins l’any 2004. Consta de documents  del CDV, la companyia el Globus i el Centre del Vallès de l’Institut del Teatre. Conté documentació administrativa, fotografies, cartells, premsa, partitures, dossiers espectacles, plafons, documentació de companyies, programes de mà, etc.

By | 2019-05-03T13:47:42+00:00 dimecres, abril 29, 2015|Categories: Companyies teatre, Fons, Fons Institucionals|Comentaris tancats a Fons Centre Dramàtic del Vallès i el Globus