Te’n recordes?

//Te’n recordes?

idt_tenrecordes_banner728x90px-1

Documentar i especialment identificar els actors que apareixen a les fotografies de l’escena teatral des de finals del XIX fins l’actualitat és una tasca inassolible per a l’equip de persones que formem el MAE, no només pel volum sinó per la gran quantitat de companyies, espais i obres que hem recollit a la nostra base de dades.

Per això, hem obert el nostre banc d’imatges Escena Digital, de documents d’arxiu i museu, facilitant la introducció d’informació als qui vulguin col.laborar.

Estem convençuts que persones que estimeu i feu teatre, dansa, circ, òpera, o qualsevol altre tipus d’espectacle, sou col·laboradors potencials del nostre projecte.

En aquest tutorial us expliquem com n’és de fàcil registrar-vos.

Cada any programem una marató presencial d’indentificació d’imatges, on personalitats reconegudes de les arts escèniques ens ajuden a documentar la informació que apareix a Escena Digital.

Accediu a tota la informació de Te’n recordes? a Escena Digital i ajudeu-nos a documentar les arts escèniques!!!!!

Accediu també a la informació de totes les activitats programades, sessions informatives a biblioteques i altres centres, notícies de premsa, etc.

By | 2021-12-03T13:00:00+00:00 divendres, novembre 11, 2016|Categories: Uncategorized|Tags: , |Comentaris tancats a Te’n recordes?