Adrià Gual

L'escenògraf de la modernitat

///Adrià Gual, l’escenògraf de la modernitat
Adrià Gual (1872 – 1943) és el primer testimoni de la modernitat en l’escena catalana. Gràcies a ell, el teatre supera el seu sentit il·lustratiu i es transforma en un art que expressa i commou. La seva obra introdueix la modernitat a l’art i la cultura catalana de la societat del segle XX. L’exposició està centrada en l’obra escenogràfica d’Adrià Gual i explica quines són els seus trets distintius així com les seves produccions més significatives. Una exposició desenvolupada coordinadament amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, en què es posa de manifest l’esperit de renovació i de modernitat de qui va ser el fundador de l’Institut del Teatre.

Continguts

L’exposició consta de 15 panells enrotllables. Aquests panells s’organitzen en 5 estructures triangulars. Cada cara de les estructures triangulars mesura 90 cm d’amplada x 200 cm d’alçada.

 

Mostra fotogràfica de l’exposició a la Biblioteca Zona Nord de Barcelona, octubre 2016

By | 2017-11-03T12:18:53+00:00 dimecres, febrer 13, 2013|Categories: Exposicions, Exposicions itinerants|Comentaris tancats a Adrià Gual, l’escenògraf de la modernitat