Fabià Puigserver

Teatre d'art en llibertat

Escenògraf, figurinista, actor, director escènic, activista, promotor de les arts escèniques i de la cultura, Fabià Puigserver (1938-1991) és una figura clau en la renovació del teatre català contemporani.

Aquesta exposició recull 30 fotografies d’escena de 30 muntatges diferents de Fabià Puigserver, en la seva majoria representats al Lliure, teatre del qual va ser-ne membre fundador.

Aquesta mostra fotogràfica formà part d’una exposició temporal organitzada per l’Institut del Teatre l’any 2012. Fabià Puigserver va estar vinculat a l’Institut del Teatre com a professor, cap del Departament d’Escenografia i membre de la Comissió Coordinadora d’Estudis. L’any 2003, el Museu de les Arts Escèniques (MAE) va rebre en dipòsit de la Fundació Teatre Lliure–Teatre Públic de Barcelona la seva obra i el seu arxiu personal.

Continguts

Descarrega
Per més informació ja et pots descarregar el programa en PDF
Descarrega

Característiques tècniques

  • 1 roll-up explicatiu
  • 30 reproduccions fotogràfiques emmarcades, mida A2 (59,4 x 42 cm). Posició horitzontal.
  • Els marcs es faciliten embalats en 3 caixes de mides: 65 x 47 x 24 cm, poden penjar-se a la paret o bé situar-se sobre algun altre suport (cavallet, reixa, etc.) i es proporcionen sense ganxos ni cables.

Per sol·licitar l’exposició cal contactar amb Ferran Adelantado.

By | 2020-01-27T10:15:24+00:00 dimarts, octubre 16, 2012|Categories: Exposicions, Exposicions itinerants|Comentaris tancats a Fabià Puigserver